Je bent jammer genoeg niet helemaal tevreden met je producten, hoe nu verder?

Wij doen ons uiterste best om jou de producten te leveren waar jij plezier van hebt. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij erg jammer! Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de door jouw bestelde artikelen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken vragen wij jou om de contact op te nemen via klantenservice@fleaf.nl.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. Hygiëne producten zoals swimwear kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@fleaf.nl.