Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De hoge kwaliteit (exclusieve) producten komen rechtstreeks van de fabrikant naar jou. Vanwege het besparen op transport en opslagkosten kunnen wij onze producten zo goedkoop mogelijk aanbieden en garanderen wij voor jou een goede kwaliteit.

Vanwege de zomerdrukte is de levertijd 4 - 10 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen naar Nederland zijn de verzendkosten gratis!

Waarom kan ik alleen naar een Nederlands adres laten bezorgen?

Vanwege hoge verzendkosten naar het buitenland bieden wij de optie voor buitenlandse bestellingen op dit moment nog niet aan. Wij zijn druk bezig om verzending naar meerdere landen mogelijk te maken.

Wil jij toch een bestelling plaatsen voor een ander land? Neem dan even contact op met ons en wij kijken wat er mogelijk is!

Is er een minimumbedrag vereist voor bestellingen?

Nee, wij hanteren geen minimale aantallen of minimumbedragen voor bestellingen. Alle producten in de webshop kunnen per stuk besteld worden.

Welke betaalmethoden zijn er?

Je kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, VISA/MasterCard, Bancontact & Belfius Direct Net.

Kan ik ook grote afnames doen (groothandel)

Ja! Voor grote orders bieden wij passende oplossingen. Neem hiervoor contact op met shop@fleaf.nl.

Waar blijft mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt.

Je kunt de status van je bestelling checken via de track & trace pagina!

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Ik mis een aantal producten, hoe kan dat?

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden om de bezorging te versnellen. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen. Excuses voor het ongemak.

Ik ben helaas niet tevreden, kan ik retourneren?

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 30 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden. Druk hier voor meer informatie over het ruilen & retourneren.

Hoe neem ik contact op met Fleaf?

Om snel in contact te komen met Fleaf kan je een bericht via Facebook sturen. Druk hier om naar Facebook te gaan. Ook kun je mailen naar klantenservice@fleaf.nl.